Endonezya denizlerinde yeni canlılar keşfedildi - Endoezya'da bulunan ilginç yaratıklar

ABD’li ve Endonezyalı bilim adamlarının ortaklaşa gerçekleştirdiği üç haftalık araştırma sonucunda 40’tan fazla yeni bitki ve hayvan türü keşfedildi.

Endonezya’da okyanusun derinliklerinde yeni canlılar keşfedildi. Son teknoloji ürünü aletleri kullanan bilim adamları çok nadir görülen ve soylarının tükendiği düşünülen canlıları görüntülemeyi başardı.
Bulunan canlılardan bazılarının etobur olduğu belirtilirken, söz konusu canlılar arasında çiçeğe benzeyen süngerler ve şimdiye kadar bildiğimiz deniz örümceklerinden 10 kat daha büyük yeni örümcek türlerine rastlandığı açıklandı.
Son teknolojiyle donatılmış Okeanos Araştırma gemisi, okyanusun bin 600 metre derinliğinde inceleme yaptı. Robotlar, sonar harita sistemleri ve yüksek çözünürlüklü kameralarla 54 bin kilometrekaralik bir alanı taradı. Araştırma sonucunda 100 saatlik video kaydı ve 100 bin adet fotoğraf elde edildi.
Kaynak: Hurriyetim.com.tr

Bu blogdaki popüler yayınlar

Malezyalı sevgili bul - Malezyalı kız veya erkek arkadaş bul - Arkadaş arayan Malezyalı kızlar - Malezya'dan kızlarla tanış

Mormon Misyonerler - Mormon Misyonerleri Kimlerdir

Bu blogdaki popüler yayınlar

Singapur Nerde - Singapur Neresi - Singapur'un Dünya Haritasındaki Yeri

Japon Arkadaşlık Siteleri - Japon Sevgili Bulma Siteleri - Japon Kız Bulma Sitesi - Japonya'dan Kızlarla Tanışmak İçin Adresler

Asya Ülkeleri Listesi - Asya'da Bulunan Ülkeler - Asya Kıtasındaki Ülkeler

Tayland Nerede - Tayland Nerde - Tayland Hangi Kıtada

Burma Nerede - Myanmar Nerede - Birmanya Nerde - Burma Hangi Kıtada

Gürcistan Döviz Kuru - Gürcü Larisi Kaç TL - Gürcistan Larisi Ne Kadar

Brunei Nerede - Bruney Sultanlığı Nerde - Bruney Hangi Kıtada

Türkiye Güney Kore Arası Kaç Saat - Güney Kore Türkiye'ye Ne Kadar Uzaklıkta