Lübnan ve Beyrut turlarına katılmalısınız!

Arap ve Ortadoğu ülkesi olan Lübnan, Fenike uygarlığının vatanı olarak bilinir. Suriye ve İsrail ile komşu olan ülkenin başkenti Beyrut’tur ve en çok ziyaret edilen şehridir.

Lübnan Turları arasından en uygun olanı seçmek için fırsatları hemen yakalamalı ve kendiniz için uygun tarihi belirlemelisiniz. Hem eğlenceli gece hayatı hem de alışveriş için güzel bir yerde olduğunuzu bilmelisiniz. Beyrut, Baabda, Sidon ve El Mina Lübnan’ın en meşhur şehirleri arasındadır. Resmi dili ise Arapçadır ve Lübnan’ın para birimi Lübnan Lirasıdır. Lübnan’a gelmek için vizeye ihtiyacınız yok çünkü 180 gün boyunca toplamda 90 günü tamamlayarak pasaportunuz ile Lübnan’a girebilirsiniz. Jeita Mağarası, Beyrut Ulusal Müzesi, Kadisha Mağarası, Mohammad Al-Amin Camii, Gibran Müzesi, Sursock Müzesi ve Rene Parkı Lübnan’da görmeniz gereken yerlerin başında gelmektedir.

Akdeniz yemeklerinden ve Arap yemeklerinden esinlenmiş olan Lübnan mutfağının en güzel lezzetlerini siz de tercih edebilirsiniz. Humus, Monqouse(pizza çeşidi), Falefel (kıymasız köfte) ve zeytinyağlı yemeklerin tadına bakmalısınız, bu lezzetler genellikle Osmanlı mutfağından gelmektedir.
Lübnan turları ile hayal ettiğiniz tatilin keyfini dilediğiniz gibi çıkarabilirsiniz. Bu yıl içerisinde tur planlarınızı gerçekleştirmek ve Lübnan turlarının keyfini yaşamak isterseniz elinizi çabuk tutmalısınız.

Beyrut Turlarını incelemelisiniz!
1,5 milyonun üzerindeki nüfusu ile körfez kıyısında bulunan Beyrut, en popüler şehirlerdendir. Beyrut bir zamanlar kötü bir dönemden geçse de toparlanmaya başlamış ve yükselişe geçmiştir. Turizm konusunda iyi noktalara gelmiştir. Şimdi de aynı şekilde konuklarını lüks ve konfor içinde konuk etmektedir.
Tipik bir Akdeniz iklimin yaşandığı ülkenin başkenti olan Beyrut, kanlı savaştan çıktıktan sonra hızla toparlanmış ve bulunduğu konum itibari ile turizmi canlandırmaya başlamıştır. 80 gün içinde en fazla 90 gün bu ülkede bulunmak şartı ile vizesiz geçiş yapabilir ve keyifli bir tur için planlarınızı hemen yapmaya başlayabilirsiniz.
90’lı yılların hemen ardından Orta Doğu’da en çok ziyaret edilen şehirlerden biri olan Beyrut’ta Mohammed Al-Amin Camii, Ulusal Beyrut Müzesi, Jeita Grotto Mağarası, Grand Serail Saat Kulesi, Arkeoloji Müzesi ve Rene Moawad Bahçesi mutlaka görmeniz gereken yerler arasındadır. Arap, Türk ve Akdeniz mutfağının eşsiz lezzetlerini alan Beyrut mutfağında en güzel zeytinyağlılar, Humus, Monqouse(pizza çeşidi), Falefel (kıymasız köfte) tadına bakmanız gereken güzelliklerdir.
Beyrut turları gece hayatı içinde çok tercih edilir. Gece hayatının en hareketli olduğu yerlerin başında Beyrut gelir. Arap müziklerinin eşliğinde eğlenmek ve farklı eğlence seçeneklerini yakından görmek isterseniz seçimlerinizi hemen yapmalısınız. Erken rezervasyon seçenekleri  ile hayal ettiğiniz tatili hemen planlamalı ve Lübnan ya da başkenti Beyrut gibi harika yerleri turlar ile giderek görmelisiniz.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Malezyalı sevgili bul - Malezyalı kız veya erkek arkadaş bul - Arkadaş arayan Malezyalı kızlar - Malezya'dan kızlarla tanış

Mormon Misyonerler - Mormon Misyonerleri Kimlerdir

Bu blogdaki popüler yayınlar

Singapur Nerde - Singapur Neresi - Singapur'un Dünya Haritasındaki Yeri

Japon Arkadaşlık Siteleri - Japon Sevgili Bulma Siteleri - Japon Kız Bulma Sitesi - Japonya'dan Kızlarla Tanışmak İçin Adresler

Asya Ülkeleri Listesi - Asya'da Bulunan Ülkeler - Asya Kıtasındaki Ülkeler

Tayland Nerede - Tayland Nerde - Tayland Hangi Kıtada

Burma Nerede - Myanmar Nerede - Birmanya Nerde - Burma Hangi Kıtada

Gürcistan Döviz Kuru - Gürcü Larisi Kaç TL - Gürcistan Larisi Ne Kadar

Brunei Nerede - Bruney Sultanlığı Nerde - Bruney Hangi Kıtada

Türkiye Güney Kore Arası Kaç Saat - Güney Kore Türkiye'ye Ne Kadar Uzaklıkta