Kara Dullar Örgütü - Kara Dullar Kimdir - Kara Dullar Nereli

Çeçen Kara Dullar Hakkında Bilgiler

Kara Dullar, kısaca eşlerini Rusya ile savaşta kaybeden ve silahlı mücadele saflarına katılan kadınlar olarak biliniyor. Bu kadınların önemli bir bölümü hareketin içinde intihar bombacısı oluyor. Bu kadın militanlara "Kara Dul" denmesinin sebebi, tepeden tırnağa siyah giyinmeleri. Ayrıca Kara Dul ölümcül bir örümcek türü.

Dünyada En Çok Gökdelen Hangi Şehirde

Rusya'da özellikle 2000'lerin ilk yarısında düzenlenen çok sayıda intihar saldırısında Kara Dullar önemli rol oynuyordu. O dönemde düzenlenen saldırılarda yüzlerce Rus hayatını kaybetmişti. Moskova'da 2010 yılında meydana gelen patlama son 6 yılın en kötü saldırısı olarak gösteriliyor.

Kara DullarGenellikle kapalı kutu olarak bilinen Kara Dullar'ın yoğun bir biçimde faaliyette olduğu 2003 yılında BBC, "Kowa" adında bir kadın Çeçen militanla görüşmeyi başarmıştı.

Amerika'da Satanizm Dersleri - Hangi Okullarda Satanizm Öğretilecek

BBC'nin arşivlerinde yer alan habere göre, Kowa amacını, "Şu anda tek bir hayalim ve görevim var: Kendimi Rusya'da havaya uçurmak. Alabildiğim kadar çok Rus canı almak. Ancak bu şekilde Rusların benim halkımı öldürmesine engel olabilirim" diye anlatmıştı. Aradan geçen 7 yıl içinde Kowa bu amacını gerçekleştirmeyi başardı mı bilinmez ama söyledikleri birçok Kara Dul'un hislerine tercüman olur nitelikte.

"BEYİNLERİ YIKANIYOR"
Rus yetkililer, önlem almakta zorlandıkları Kara Dullar'ın ağır bir dini propaganda neticesinde "beyinlerinin yıkandığını" öne sürüyor.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Malezyalı sevgili bul - Malezyalı kız veya erkek arkadaş bul - Arkadaş arayan Malezyalı kızlar - Malezya'dan kızlarla tanış

Türkmenistan Nerede - Türkmenistan Nerde - Türkmenistan Dünya Haritasında Yeri

Bu blogdaki popüler yayınlar

Singapur Nerde - Singapur Neresi - Singapur'un Dünya Haritasındaki Yeri

Japon Arkadaşlık Siteleri - Japon Sevgili Bulma Siteleri - Japon Kız Bulma Sitesi - Japonya'dan Kızlarla Tanışmak İçin Adresler

Asya Ülkeleri Listesi - Asya'da Bulunan Ülkeler - Asya Kıtasındaki Ülkeler

Tayland Nerede - Tayland Nerde - Tayland Hangi Kıtada

Burma Nerede - Myanmar Nerede - Birmanya Nerde - Burma Hangi Kıtada

Gürcistan Döviz Kuru - Gürcü Larisi Kaç TL - Gürcistan Larisi Ne Kadar

Brunei Nerede - Bruney Sultanlığı Nerde - Bruney Hangi Kıtada

Türkiye Güney Kore Arası Kaç Saat - Güney Kore Türkiye'ye Ne Kadar Uzaklıkta